Ihana pillu hauska aforismi

ihana pillu hauska aforismi

No, ehkä ei ihan mikään sanonta, mutta ainakin hyvä heitto! ^, Vastaa Lainaa · Krista Pillu se on sorsallakin. Eikö "Pirtu" ole muka hauska? Ens kerralla vedän Nämä mitä kirjoitit ovat siis sitaatteja/ aforismeja. Tykkään. pist tänne joku hassu juttu tai todella hauska vitsi. Pentagonissa jouduttiin jättämään eläkkeelle kolme ihan saatanan hyvää kenraalia. Yks turkulaine poliis tul aamuyäst ihan munasillas työpaikalles. . vuoden uuden joulupostimerkin, johon painettiin vahingossa pillun kuva. . Päivän aforismi: Vaikka maailma on millä mallilla tahansa, niin sutenööri se vitut välittää.

Chattiseuraa prinsessa madeleine tyyli

Bob Dole Puolet tästä pelistä on prosenttisesti henkistä. Kaikki mitä pyydän on todiste siitä, ettei raha tee minua onnelliseksi. Aamulehti Terapiamessuilla etsitään vaihtoehtoja elämälle. Does the arrogant attitude also come on a silver platter?


ihana pillu hauska aforismi

Ainoa syy ajalle on se, että kaikki ei tapahtuisi samaan aikaan. - Albert Einstein. Ainoa tapa pysyä terveenä on syödä sitä mitä ei halua, juoda. Nämä aforismit kannattaa lukea läpi, sillä niiden joukosta löydät todellisia joka tilanteen aforismihelmiä. joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä. Ennen olin agnostikko, nyt en ole enää ihan varma. No, ehkä ei ihan mikään sanonta, mutta ainakin hyvä heitto! ^, Vastaa Lainaa · Krista Pillu se on sorsallakin. Eikö "Pirtu" ole muka hauska? Ens kerralla vedän Nämä mitä kirjoitit ovat siis sitaatteja/ aforismeja. Tykkään.

Sting - Russians And I blame this world for making a good man evil. Life, to me, is like a quiet forest pool, one that needs a direct hit from a big rock half-buried in the ground. Rodney Dangerfield Why don't they make the whole plane out of that black box stuff. Iltalehti Autossa ei ollut ketään muita henkilöitä ja kukaan matkustajista ei saanut vammoja. I'm not a drinker.

ihana pillu hauska aforismi